Ruhaköltemények az Oscar-díjátadóról, 2016

Minden év februárjában a világ Hollywoodra figyel. A mozirajongók azért szurkolnak, hogy kedvenc filmjük díjat nyerjen, míg a hölgyek többsége a dívák ruháira kíváncsi. Nem csoda, hiszen a legnagyobb divatházak versengnek azért, hogy a színésznők az ők darabjaikat viseljék. Az Academy Award a világ legrangosabb eseményei közé tartozik. Nézzük, melyik dáma miben vonult végig a vörös szőnyegen!

 

oscars_brie-larson_3585041b.jpg

Brie Larson egy királykék Gucci csodában jelent meg. Lágy esésű plisszírozott anyag, uszályos, derekán ezüstszínű övvel. Elegáns és különleges. Csak rá kell nézni, látszik mennyire lágy anyagból készült.

 

 

jennifer-lawrence-oscars-fashion-2016-lead-cfmp.jpg

Jennifer Lawrence Diorban tündökölt. Lágy fekete csipke, testszínű alátéttel. A szoknyarész egészen magasan kezdődik.

 

 

oscar-2016-legszebb-ruhak-alicia-vikander.jpg

Alicia Vikander Lui Vitton ruhája egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Sokkal inkább koktélruha, mint estélyi. Halvány minta, tulipános alsórésszel. A hölgy meglehetősen sápadt benne és a haját is túl szolidnak találom.

 

 

tina-fey-2016-oscars1.jpg

Tina Fey klasszikus muszlin Versace darabban lépett színre. Különlegességét az erős püspöklila szín adta.

 

 

oscar-2016-legszebb-ruhak-elizabeth-banks.jpg

Elzabeth Banks hófehéret viselt. Fölül csipke, loknis szoknyarésszel. Véleményem szerint egy lágyabb anyag szebb esést kölcsönzött volna neki.

 

 

daisy-ridley-002-today-160228-split_1fd2024c7f72d4bdc8ff1f69a0f26df3_today-inline-large.jpg

Daisy Ridley csipke, swarovski kövekkel díszített ruhájába beleszerettem. Gyönyörű szürke, szolid, de elegáns. Különlegessége, hogy nem teljesen hosszú. A tűsarkú cipője is említésre méltó.

 

 

charlize-theron-oscars-2016-academy-awards-fashion-lead.jpg

Charlize Theron vadító tűzpirosban pompázott. Uszályos, különleges, merészen dekoltált felső résszel. Lépteiből sugárzik a magabiztosság és az elegancia.

 

 

cate-blanchett-red-carpet-oscars-2016-lead.jpg

Nálam Cate Blanchette halvány türkiz csodája viszi el a pálmát. Klasszikus uszályos sellőfazon. Gyönyörűen kiadja az alakját. A vállán a virágok teszik igazán befejezetté a felsőrészét.

Ezek a ruhák olyan csodák, amik nem mindenkinek adatnak meg. Elsősorban a művészvilág részesül ebben az élményben. Ha táncolsz, neked sem kell nélkülöznöd a ruhakölteményeket.

Kállai Lili

facebook.com/tanctanarod