Hogyan válsz szexi bombázóvá a latin táncoktól?

gaby_solis.jpg

Eva Longoria

Te is szexi csábító nő szeretnél lenni? Ámulva nézed a sztárokat a tévében? Kíváncsi vagy mi a magabiztosságuk titka? Szeretnél így menni és mozogni? Ha igen, jó hírem van: a tánc a legjobb módszer ehhez.

A latin táncok arról híresek, hogy erotikusak. Nem csoda, hiszen egy romantikus mediterrán népről van szó. A zenéjük és a táncuk tele van érzelemmel.  Csodálatos, életvidám kultúra.

A latin-amerikai táncok néhány tekintetben teljesen eltérnek az európaiaktól.  Magas sarkú szandálban táncoljuk őket. Egy hatalmas előny, hogy megtanulsz magabiztosan és elegánsak mozogni ezekben a gyönyörű lábbelikben. A férfiak nagyon szexinek találják a magas sarkút.

A lábtechnikája is különbözik a standard táncokétól. Kifele forgatott lábfejeket használunk és lábujjhegyre lépünk. Ettől alakul ki a rendkívül különleges lábtartás.

A tánctól olyan izmos vádlid lesz, amilyennel csak a táncosok büszkélkedhetnek.

A latin táncok legjellegzetesebb eleme a csípőmozgás. (Az európai táncokban ilyen nincs.)  Melyik férfi szemében ne lenne ez erotikus és csábító?

Idővel olyanná válik a járásod, hogy mindenki megfordul utánad. Aki nem tanult táncolni, annak bizony fogalma sincs arról, mi a táncosok járásának a titka. És ne feledd: magas sarkú cipőben leszel erre képes.

Ha még nem táncoltál, el se tudod képzelni milyen, amikor a latin szoknya mozog rajtad. Járás közben úgy fog ringani, hogy minden csaj megirigyli.

A jobbnál jobb latin zenék hatására kissé te is latin nővé változol. A tartásodon, a járásodon, a mozgásodon azonnal látszódni fog, hogy különleges vagy.

Kállai Lili

facebook.com/tanctanarod

Induló kurzusaim