Finom erotika kontra ízléstelenség

Az alábbi két rövidke videó két stílusba nyújt betekintést. Teljesen külön világ, ég és föld.

Video forrása: https://www.youtube.com/watch?v=96w_dwg9CRY

Az első koreográfia technikailag dicséretes. Látszik, hogy sok munka van benne. Azt vallom, hogy mindenféle táncot lehet művészi módon csinálni. De!!!

Nézzük csak meg, miről is szól az egész! Igen, pontosan arról.

A táncosok hiányos öltözetet viselnek. Hova jut a világ, kérdezem én? (Néha elgondolkodom azon, hogy röpke száz évvel ezelőtt az is újdonságnak számított, hogy a nőknek a bokájuk kilátszódhatott. Mint tudjuk, ez történelmi viszonylatokban nagyon kevés időnek számít.)

A tánc és a ruha szerintem nem erotikus, hanem egyenesen ízléstelen. Ha lenne egy lányom, nagyon nem díjaznám, ha ennek a stílusnak a közelébe kerülne.

Simán kitehetnék a 18-as karikát.

Mit gondoltok, mit lát egy férfi egy ilyen nőben? Nem a születendő gyermekei anyját, de nem is egy életre szóló társat…

Hölgyeim, nem attól jó nő valaki, hogy a hátsóját rázza.

Videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=8wFdbwtr61I

Mindezzel szemben a második videóban a finom erotika jelenik meg. Itt egy bájos hölggyel találkozunk, akinek királynői megjelenése van.

A ruhát –pontosabb egy gyönyörű orgona lila szárit- viselni is tudja. (Ez sajnos a mai nyugati világban nagyon ritka, ugyanis ezt a mi kultúránkban nem tanítják.) Nagyon elegáns.

A képességeivel minden bizonnyal tisztában van, hiszen kitűnően használja őket. Egy szempillantással az ujjai köré csavarja a férfit.

Ebben az esetben is felteszem a kérdést: ebben a nőben mit lát egy férfi? Valami egészen mást, mint az első esetben, ugye? Az az érzésem, hogy nem csak a külsejét, hanem egyenesen a lelkét.

A Bollywood táncstílustól egyáltalán nem félteném a lányomat, sőt. Itt kecsességet, eleganciát, finom mozdulatokat tanul.

Kurzusaim:

Kállai Lili

facebook.com/tanctanarod