Így használd megfelelően a szempillaspirált!

 Te is hatalmas, csábító szempillákra vágysz? A smink lelke a szempillaspirál, viszont nagyon kevés nő tudja, hogy hogyan kell megfelelő módon használni. Most elsajátíthatod a megfelelő technikáját.

Használat előtt alaposan rázd fel! Ennek köszönhetően megfelelő mennyiségű festék kerül a kefére. Soha nem dugdosd vissza többször egymás után a tubusba, mert ezzel csak azt éred el, hogy levegő buborékok kerülnek bele.

Először lefele fésüld át a pillákat, így a fölső részüket is befested.

Utána jöhet felfele. Cikcakk irányú mozdulatokat végezz! Ezáltal mindenhol befested és egyúttal szét is választod a szálakat.

Ne maradjanak ki az alsó szempillák sem. Ha azokat is kifested, sokkal nagyobbnak tűnnek a szemeid. Itt is cikcakk irányú mozdulatokat végezz.

A másik szemed festése előtt ismét rázd fel.

Van, aki mindkét szemét a domináns kezével festi, más a jobb szemet jobb kézzel, a balt bal kézzel. Nekem ez utóbbi változat vált be. Próbáld ki, hogy neked melyik módszer megy jobban.

Hagyd megszáradni a festéket, ez mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Ha szemüveget hordasz, nem tedd fel rögtön, mert ha pislogsz, összekenheted.

Hogy milyen lesz a végeredmény, az nem csak a szempillaspirál minőségétől függ, hanem a technikától is. Gyakorold! Hidd el, megéri.

A tökéletes nappali smik 5 titkáért kattints ide!

Kállai Lili

facebook.com/tanctanarod