Uraim gyertek táncolni, a táncos férfi szexi a nők szemében

 

holgyvalasz.jpg

 

Nem tudod, hogyan közelíts a nőkhöz? Hidd, el jó esélyed van rá, hogy a tánccal meghódítsd álmaid hölgyét. Gátlásos vagy a táncparketten? Jó hírem van: először minden kezdő botlábúnak érzi magát, különösen a fiúk.

A tánc évszázadokon keresztül a társasági élet alapját jelentette. A bálokon ismerkedtek, táncoltak, szórakoztak. Mára ez változott, de a diszkókban, bulikban, lakodalmakban még mindig a tánc a legjobb módszer az ismerkedéshez.

Ha alapszinten ismered a társtáncokat magabiztosan oda mersz menni egy nőhöz. Hidd el, ha illedelmesen felkéred, már azzal jó benyomást teszel rá.

A diszkókban rendszeresen játszanak cha-cha-cha, samba, rocky és salsa zenét. Ha ismered ezek alapjait, könnyebben leveszed a lábáról a kiszemelt hölgyet.

A táncparketten bizony te vezetsz, te vagy az úr. Ez nagyon szexi a csajok szemében.

Tánc közben kiderül, hogy tudtok-e együtt mozogni. Tudod-e vezetni, ő tud-e követni vagy esetleg ő akar irányítani? Ez alapján elég jól meg lehet ismerni valakit. A tánc gyakran olyan, mint az élet: ha a parketten tudtok együtt mozogni, nagy eséllyel az életben is fogtok tudni. Viszont ha csak ide-oda rángatjátok egymást, az nem túl biztató jel. Ilyenkor célszerű továbbállni, és felkérni a következő hölgyet. Te is jobban megismered a nőket az által, hogy táncolsz velük.

Ha szeretnél magabiztosabbá, elegánsabbá válni és szeretnél sok nőt megismerni, gyere el az intenzív nyári tánckurzusra, melyet kifejezetten szingliknek tartok!

Kállai Lili

facebook.com/tanctanarod